info@belcontact.nl | 06 52788866

Invistra. Veilig werken

Ageeth inventariseert goed wat je wilt en gaat hier adequaat mee aan de slag! Het resultaat is goed. Aanbevelingswaardig!

 

Eric IJzerman, Invistra. Veilig werken

 

logo invistra

Klein en Sterk

Belachelijk goede resultaten die Ageeth voor mij behaalt met koude acquisitie. Als eigenaar van Klein en Sterk liep ik al een poos rond met het idee om iemand in de arm te nemen die mijn koude acquisitie uit handen kon nemen. De tijd ontbrak om het zelf goed te doen. Na een eerste opdracht bij Ageeth was ik onder de indruk van de resultaten; een bellijst van 40 adressen leverde mij 2 nieuwe klanten met mooie opdrachten op. Intussen heeft zij voor mij 5 opdrachten afgerond met zeer goede resultaten. Zonder Ageeth was ik daarin niet zover gekomen. Ageeth heeft een fijne telefoonstem, praat rustig, legt goed uit, en luistert naar de prospect aan de andere kant van de telefoon. Ze weet op een volhardende, maar zeker niet opdringerige manier te overtuigen. Ik vind de rapportage die ze telefonisch en schriftelijk uitbrengt ook erg prettig, duidelijk en overzichtelijk. Ik kan me nu concentreren op andere belangrijke acquisitie werkzaamheden van Klein en Sterk, terwijl Ageeth mijn koude acquisitie doet. Ik ga zeker verder met Ageeth, en kan iedereen aanraden eens te bellen met haar als je overweegt om je koude acquisitie uit handen te geven.

 

Sietske Jansen, Klein en Sterk, Relatiegeschenken en Promotionele Artikelen.

 

Leerkinderentalen.nl

Wij hebben Ageeth ingeschakeld voor een belactie onder logopedisten. Dankzij BelContact hebben we in korte tijd voldoende logopedisten gevonden die wij kunnen interviewen voor ons marktonderzoek. Ageeth hartelijk bedankt, we verwachten in de toekomst zeker opnieuw gebruik te maken van jouw diensten.

 

Kees van Dieren, Leerkinderentalen.nl

 

Koopplein De Ronde Venen

Wij hebben de samenwerking met Ageeth als zeer waardevol ervaren. Ook de klanten die ze heeft benaderd waren positief over de communicatie!

 

Rolf & Cora  van Koopplein De Ronde Venen

 

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Koud bellen is iets wat mij totaal niet ligt, toch zie ik de waarde hiervan in, maar hoe pak je dit dan aan? Via een netwerk leerde ik Ageeth kennen, na een goed intake en maken van een belscript is zijn aan de slag gegaan, met veel resultaat, ik kreeg ingangen bij bedrijven e.d. Kortom, bel Ageeth als het om koud bellen gaat!

 

Tim Kok van Hoveniersbedrijf Tim Kok

 

Eko Notaris

Ageeth Smit van Belcontact heeft voor ons nieuwe relaties aangeboord door haar weloverwogen, maar ook vriendelijke en energieke manier van communiceren. Wij kunnen haar van harte aanbevelen!

 

Christian de Kok van Eko Notaris

 

Visual Aspects

“Ageeth heeft mij in korte tijd bij een aantal interessante partijen aan tafel weten te krijgen.”

Ik ben fotograaf en moet het hebben van veel verschillende en vooral nieuwe klanten. Door met Ageeth in zee te gaan kan ik mij meer richten op datgene wat ik goed kan in plaats dat ik veel tijd kwijt ben met het zoeken naar en benaderen van nieuwe prospects. Ageeth is een uitermate prettig mens om mee samen te werken, ze is pro-actief, weet de afspraak vlot te maken en zorgt dat iedereen in de cycle re en goed gevoel bij heeft.
Ageeth, Top!!

 

Michel Salters Fotograaf

 

Perspectief

Ageeth Smit van Belcontact heeft onlangs voor Perspectief Personeelsanalyse ‘koude’ acquisitie werkzaamheden verricht. Hierover is ondergetekende zeer tevreden. Vooraf werd in overleg een belscript samengesteld, waardoor elke prospect op de juiste wijze kon worden benaderd. Ageeth heeft een goede mix van doortastendheid en bescheidenheid, beschikt over humor, en weet daardoor met alle lagen binnen een organisatie een gesprek op te bouwen. Het resultaat stemde tot tevredenheid.

Ageeth is een professionele ondersteuning op acquisitie gebied. Ik ga in de toekomst vaker gebruik maken van haar diensten.

Hans den Hoedt

 

 

Stel gerust een vraag

 

 

Vul uw naam in!
Vul een geldige email in!
Invalid Input

Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl