info@belcontact.nl | 06 52788866

5 voordelen van de acquisitie training

BelContact ontwikkelde de acquisitie-training om zo iedere sales-medewerker te prikkelen om koud te gaan bellen. Ongeacht ervaring, rol of opleiding is de training telefonisch verkopen voor iedereen interessant. Wij geven hiervoor 5 redenen.

1) De training telefonische acquisitie is een workshop

Uw sales-medewerkers hebben mogelijk een drukke werkweek vol afspraken en activiteiten. Ervaring leert dat zij indutten bij een training waarbij een opleider/opleidster non stop aan het woord is.

Dat doet BelContact dus niet bij de acquisitietraining!

Wij grijpen graag de aandacht ook in de training. Om goed met de flow van uw onderneming mee denken, organiseert BelContact dit in een interactieve workshop: waarin wij vooral gaan doen.

 

2) Wij zijn gericht op kleine groepen

Persoonlijk het gesprek aangaan, dat zit in ons DNA. Bedrijven weten dat, dus zou het vreemd zijn als u die persoonlijke aanpak niet terugvindt in onze telefonische acquisitie-training. In kleine groepen leren wij 1-op-1 aan uw sales-medewerkers om positiever en met meer gevoel een telefoongesprek aan te gaan. Prospects horen dat en gaan u business gunnen.

 

3) Wij leren van elkaar

In groepsverband stimuleren wij elkaar dankzij oefeningen of door praktijkvoorbeelden om beter telefonisch te acquireren. Vaak herkennen wij onszelf in de situatie van een ander. BelContact stuurt dit proces tijdens de training. En het voordeel voor uw organisatie is dat een groep elkaar ook inspireert tot een beter telefonisch verkoopgesprek.

 

4) Wij weten wat speelt in de zakelijke markt

Naast training komt BelContact uit de dagelijkse praktijk van de zakelijke markt. Iedere dag voeren wij telefonische acquisitiegesprekken, dus onze kennis over wetgeving en trends is actueel. Ervaringen en ontwikkelingen bespreken wij natuurlijk ook tijdens de workshop.

 

5) Motivatie is inspirerend

Als BelContact 1 ding mee kan geven met haar jarenlange ervaring in de koude acquisitie, dan is dat wat positieve motivatie kan doen. De training is dus ook geschikt om ervaren sales-medewerkers, vertegenwoordigers of accountmanagers te inspireren.

 

Meer weten over de telefonische acquisitie training? Neem dan contact op met Ageeth Smit op: 06-52788866

 

Stel gerust een vraag

 

 

Vul uw naam in!
Vul een geldige email in!
Invalid Input

Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl