info@belcontact.nl | 06 52788866

B2B Lead Generation: hoe gaat BelContact te werk?

Voor leadgeneration b2b is BelContact uw vertrouwde partner in de zakelijke markt. Telefonisch benaderen wij uw prospect voor een kwalitatieve afspraak. Zo genereren wij warme contacten uit koude acquisitie.

 

Voor verkopers is het erg belangrijk via de telefoon bij een bedrijf binnen te komen. Misschien omzeilt uw sales-team ‘belvrees’ door koud bij uw doelgroep langs te gaan. Maar ervaring leert dat dat op den duur alleen maar veel tijd en geld kost. Een training in koude acquisitie is wat dat betreft een besparing voor uw onderneming. Programma dag training

 

Als onderneming steekt u tijd in uw marketings-activiteiten om leads te genereren. Maar stel dat uw sales-ondersteuning moeite heeft om de hoorn op te pakken voor telefonische acquisitie? Dan is BelContact uw vertrouwde partij.

 

Leads genereren over de telefoon

Als onderneming steekt u tijd in uw marketings-activiteiten om leads te genereren. Maar stel dat uw sales-ondersteuning moeite heeft om de hoorn op te pakken voor telefonische acquisitie? Dan is BelContact uw vertrouwde partij.

 

B2B: uw zaak onder de aandacht

Om in de zakelijke markt leads te genereren gaan wij goed voorbereid te werk. BelContact verplaatst zich optimaal in uw bedrijf, haar doelstellingen, idealen, karakter. En wij lezen ons ook in in uw product. Het is immers de missie van BelContact uw product of dienstverlening optimaal onder de aandacht te brengen. Hiermee doen wij ons voordeel, want tijdens een acquisitiegesprek vinden wij gemakkelijk die haakjes met uw prospect om goede harde afspraken te maken. Ons geheim is een goede voorbereiding.

 

Prospect bellen vanaf een lijst

Om uw leads te benaderen vraagt BelContact aan u een lijst met prospects. Deze heeft u wellicht dankzij een nieuwsbrievencampagne of beursbezoeken. Wij adviseren wel om rekening te houden met nieuwe Europese wetgeving op gebied van Beschermingspersoonsgegevens.

 

Vanaf 2018 is het door nieuwe regelgeving in Nederland niet meer toegestaan om zonder redenen op een hinderlijke manier leads telefonisch te benaderen. Voor de zakelijke markt verandert er weinig. Want nog altijd mag er wel naar openbare nummers gebeld worden. Deze staan vaak op internetsites vermeld.

 

Wilt u op een professionele manier uw leadgeneration b2b vormgeven in uw organisatie? Maak dan een afspraak met Ageeth Smit via het directe nummer: 06-52788866.

 

 

Contact

 

Stel gerust een vraag

 

 

Vul uw naam in!
Vul een geldige email in!
Invalid Input

Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl