info@belcontact.nl | 06 52788866

SEE Marketing

Dit is een getuigschrift voor Ageeth Smit van BelContact. Gewoon omdat ik vind dat ze het verdient en omdat zij haar werk supergoed doet!

 

Ik heb Ageeth bij BNI Albatros leren kennen als een altijd vrolijke en opgewekte dame. Altijd tot in de puntjes gekleed en de ene keer een blonde coupe en de andere keer weer een bruine coupe. En geloof het of niet; het staat haar allemaal nog ook.

 

Maar daar gaat dit Getuigschrift niet over. Het gaat om haar werkzaamheden. Ik ben met SEE Marketing een trial aangegaan om eens te kijken of zij waarmaakt wat zij belooft. En eigenlijk ook wel een beetje omdat ik zelf echt een enorme hekel heb aan koude acquisitie. Dat doe ik niet, simpelweg omdat ik erg gefrustreerd word als ik op een dag drie keer NEE zou horen. Zo niet bij Ageeth.

 

Na een prettige intake zijn we samen een belscript gaan maken en deze hebben we samen uitgebreid doorgenomen. Daarna is zij aan de slag gegaan. Niet dat ik er nou zoveel van verwachtte, want zeg nou zelf: als jij 10 willekeurige bedrijven belt, hoe groot is de kans dat er een afspraak uit komt. En ook eerlijk: als ik zelf gebeld word door een belbureau dat mij wat wil verkopen, dan haak ik meteen af.

 

Ageeth is aan de slag gegaan en wat schetste mijn verbazing: de eerste afspraken werden gemaakt! Het werkte! En als ik bij die afspraken dan vroeg waarom zij mij aan tafel wilde hebben, dan kwam steevast de opmerking: Ja, je collega deed het gesprek zo fijn!

 

Ook kreeg ik in mijn privé omgeving de opmerking dat zij door SEE Marketing gebeld waren en dat het zo’n fijne dame was. Geen gescript gesprek, nee een oprecht geïnteresseerd verhaal.

 

Kortom: Ik kan Ageeth van harte aanbevelen voor anderen binnen BNI (en ver daarbuiten!)

 

Ik ben SUPERBLIJ met de dienstverlening van Ageeth bij BelContact.

 

Dus vergeet niet: Bel Ageeth uit de Hoeksche Waard als het om koud bellen gaat!

 

Pim Feelders

Eigenaar van SEE Marketing

 

Stel gerust een vraag

 

 

Vul uw naam in!
Vul een geldige email in!
Invalid Input

Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl