info@belcontact.nl | 06 52788866

Scenario’s: wanneer kiest u voor de training koude acquisitie?

De training koude acquisitie van BelContact is er zowel voor nieuwe teams die ingewerkt moeten worden, als voor ervaren sales-specialisten. Wij gaan graag met u in gesprek en komen met een maatgerichte oplossing.

 

Sales-training voor uw groeiende onderneming

Stel, u bent een groeiend bedrijf. Normaliter investeerde u al in een accountmanager, een stuk internetmarketing en u netwerkte veel op business-evenementen. Dat bood gelegenheid om uw onderneming op te schalen. Maar om continuïteit in uw onderneming te waarborgen, overweegt u een sales-team. Voor het voortbestaan van uw groeiende bedrijf benadert zij uw prospects. Wilt u ze een goede motiverende voorbereiding geven om koud te bellen? Laat ze motiveren en leren door BelContact.

BelContact staat voor motivatie voor klantcontact. Wij maken koude acquisitie weer warm, en die motivatie brengen wij ook over.

 

Koude acquisitie en een frisse wind

Of stel, u heeft al een sales-team dat al jaren goed presteert. Maar u heeft ambitie omdat u als bedrijf in b2b wilt groeien. Maar wat schetst uw verbazing? Wanneer u op de sales-afdeling loopt, of met de accountmanagers praat, heeft u het idee dat zij wel een frisse wind kunnen gebruiken. Want als u de cijfers van het sales-team ziet, denkt u dat er wel meer valt te bereiken.

BelContact is die frisse wind. Voor ons is geen koud acquisitiegesprek hetzelfde en dat gevoel brengen wij ook over op uw sales-medewerkers, vertegenwoordigers of account-managers.

 

Adviseurs als acquisiteurs

Of stel, u heeft verschillende medewerkers in uw organisatie en die moeten gaan bijdragen aan uw commerciële ambities. Bijvoorbeeld adviseurs of deskundigen zonder ervaring in de koude acquisitie. BelContact helpt ze dan met vertrouwen een hartelijk belangstellend gesprek te voeren met uw prospect.

Maar er zijn nog veel meer redenen waarom u een telefonische training tot acquisitie afneemt. Wilt u weten hoe BelContact het beste uit uw medewerkers haalt? Maak dan een afspraak met Ageeth Smit op: 06-52788866

 

Stel gerust een vraag

 

 

Vul uw naam in!
Vul een geldige email in!
Invalid Input

Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl