info@belcontact.nl | 06 52788866

Telefonische Acquisitie

Wat wil uw klant en hoe vind ik die haakjes die goed aansluiten op uw aanbod? Als specialist in de telefonische acquisitie is dat mijn uitdaging. Hoe ik daarbij te werk ga, leest u hier.

Wat maakt uw bedrijf zo bijzonder? Dat is de eerste vraag die ik mij stel. Misschien bent u een praktisch en zakelijk bedrijf? Of wil u juist uw laagdrempeligheid benadrukken? Om uw gevoel goed over te brengen, wil ik ook emoties krijgen bij het product dat ik namens u mag vertegenwoordigen.

 

Voor alle branches

Alle branches, producten of diensten zijn bij BelContact welkom, maar ik wil weten waar ik over praat. BelContact is niet het standaard sales-bedrijf dat telkens weer dezelfde scripts doorspreekt zonder op de hoogte te zijn. Alles draait om persoonlijk contact en betrokkenheid.

 

Uw onderneming leren kennen

Voorafgaand aan het koude acquisitie-traject bezoek ik dus uw onderneming om hier de sfeer te proeven. Ik ga met u en uw collega’s in gesprek om een goed beeld te krijgen. Erg belangrijk is het dat ik uw bedrijf leer kennen, om vanuit een persoonlijke voorbereiding uw publiek over uw onderneming te enthousiasmeren.

 

Kwalitatieve sales-afspraken

Wanneer de briefing en voorbereiding zijn voltooid, dan bel ik uw lijst af om een afspraak te maken. Hierbij zorg ik vooral voor fijne en leuke gesprekken met de klant. Het is belangrijk om een band te creëren met de toehoorder. Dan leren ze u alvast een beetje kennen toch?

 

Vertrouwen en New Business genereren

De aandacht ligt vooral op het creëren van vertrouwen. Ik vind het ook belangrijk om een goede informele sfeer te creëren, omdat die leidt tot een succesvolle b2b-afspraak voor u. Verwacht dus van BelContact een eerlijke, oprechte en enthousiaste commerciële insteek. Benieuwd hoe ik er voor zorg dat uw doelgroep ook een warm gevoel krijgt bij mijn koude acquisitie? Maak dan eens een afspraak met Ageeth Smit van BelContact, via: 06-52788866

 

 

Contact

 

 

Stel gerust een vraag

 

 

Vul uw naam in!
Vul een geldige email in!
Invalid Input

Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl