info@belcontact.nl | 06 52788866

Waarom rekent u op BelContact bij het klanten werven?

In de telefonische acquisitie kunt u bij het werven van klanten rekenen op BelContact. Omdat BelContact zich richt op zakelijke serieuze producten doen wij niet aan de gebruikelijke telesales. Wij zijn geen callcenter maar genereren alleen serieuze b2b afspraken voor uw sales-team of accountmanager.

 

Sales over de telefoon

Bij het werven van klanten is BelContact de specialist die het eerste contact legt met uw mogelijke consument. Wij begrijpen best dat iemand in de zakelijke markt niet zomaar een aankoop doet over de telefoon. Daarom doen wij niet aan harde verkoop over de telefoon. Wij maken wel kwalitatieve afspraken als wij klanten werven.

 

Telefonische acquisitie voor gemakkelijke sales

Met kwalitatief bedoelen wij dat er goed is uitgevraagd. Zo kan uw accountmanager al meteen aan de slag bij een ontmoeting. Dat komt doordat het prospect een goed helder beeld heeft van uw onderneming. Of zoals wij altijd zeggen: ‘Wij maken afspraken waarbij koude acquisitie u een warme lead oplevert.’

 

Positieve beeldvorming van uw onderneming

Wij genereren leads voor uw bedrijf en hebben door de jaren heen een goed relatiebestand opgebouwd in de business 2 business. Onze reputatie is te danken aan het feit dat wij op een persoonlijke manier uw prospect benaderen. Wij breken het ijs in een gemakkelijk gesprek en wekken vertrouwen. Hierdoor dragen wij ook de positieve identiteit van uw bedrijf uit.

 

Professionele specialist in b2b leadgeneration

BelContact is een professionele specialist op gebied van b2b leadgeneration. Wij houden dan ook vinger aan de pols betreft de actuele wetgeving over Bescherming Persoonsgegevens. Ook als in 2018 een nieuwe Europese wet van kracht is. Dat maakt het nog altijd mogelijk om ondernemingen telefonisch te benaderen die u hun telefoon in regel openbaar hebben op bijvoorbeeld het internet.

 

Voor goede kwalitatieve afspraken in het werven van klanten is BelContact uw specialist in de zakelijke markt. Wilt u meer informatie, neem dan contact op met Ageeth Smit op: 06-52788866

 

Stel gerust een vraag

 

 

Vul uw naam in!
Vul een geldige email in!
Invalid Input

Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl