info@belcontact.nl | 06 52788866

Wat is het nut van leads genereren?

BelContact doet niet aan telefonische verkoop, maar is uw specialist in het genereren van leads. Is telefonische acquisitie succesvol voor uw organisatie? Absoluut, en wij leggen dat uit aan de hand van een Amerikaans onderzoek over sales.

 

Bron: National Sale Executive Association

 

48 Procent van sales-medewerkers maakt niet meer dan een eerste contact met een prospect

Kunt u zich dat voorstellen? Bijna de helft van de sales-medewerkers doet eenmalig een aanbod en komt daar bij een prospect nooit meer op terug. Dat terwijl uw prospect u eerst nog moet vertrouwen. Hij of zij moet u eerst nog die business gunnen, omdat vertrouwen creëren heel belangrijk is in het hele acquisitieproces. En dat vertrouwen winnen, daarvoor bent u bij BelCntact aan het goede adres.

 

10 procent van de salesmedewerkers maakt meer dan 3 keer contact met een prospect

Het overgrote merendeel van de sales-medewerkers maakt volgens dit onderzoek niet vaker dan 3 keer contact. 90 procent, kunt u nagaan hoeveel uw concurrentie laat liggen? Zullen wij dat samen oppakken? Want BelContact is ook volhardend, maar heeft geduld. Overtuigen wij uw prospect niet in eerste aanleg, dan komen wij daar dus vaker op terug en we leggen uit waarom in het volgende punt:

 

80 procent van de sales worden gemaakt tussen het 5de en 12de contact

Dat is 80 procent van de sales die uw buurman niet maakt. Begrijpt u nu hoe belangrijk het is dat wij leads genereren in een contant proces aan contactmomenten? Zo’n aankoop gaat namelijk stap voor stap. Wij nemen hierin graag ons aandeel en verzorgen voor u kwalitatieve afspraken. Uw sales-agent, accountmanager komt zo goed beslagen ten ijs als hij of zij bij de klant aankomt.

 

Een investering in een duurzame zakelijke relatie is altijd een goede investering. Zullen we samen duurzaam investeren in uw klantenrelaties? Maak een afspraak met Ageeth Smit van BelContact, direct bereikbaar via: 06-52788866

 

Stel gerust een vraag

 

 

Vul uw naam in!
Vul een geldige email in!
Invalid Input

Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl