info@belcontact.nl | 06 52788866

Wie wordt er nog warm van koude acquisitie?

Soms doet BelContact een rondvraag onder ondernemers naar hoeveel van hen enthousiast raken van koude acquisitie. Hierna blijft het vaak stil in de zaal. Wordt niemand hier warm van? BelContact wel en vertelt u er meer over.

 

Telefonische acquisitie: het eerste contact

Sommigen zien er tegen op, anderen halen hun klanten juist heel goed face-2-face binnen bij een bezoek op een bedrijf. Toch wel vreemd, want met telefonische acquisitie is het eerste contact vaak al gelegd. Het is erg rendabel om andere bedrijven in de zakelijke markt te benaderen vanaf één plek achter de telefoon? Telefonische acquisitie vooraf bespaart u veel tijd, kilometers en afschrijvingskosten. Stel u voor dat wanneer u die bedrijven moet bezoeken en ze blijken helemaal geen tijd of interesse te hebben.

 

Een goede basis voor sales

Daarom maakt BelContact via telefonische acquisitie op een gemakkelijke manier business-2-business-afspraken. Hiermee heeft uw vertegenwoordiger, adviseur of accountmanager een goede basis voor zijn verkoopgesprek.

 

B2B-acquisitie: vertrouwen en gunfactor

In de acquisitie breekt BelContact het koude ijs met een heel warm welkom. Met een goed luisterend oor en een dosis mensenkennis gaan wij het klantengesprek aan. Vertrouwen en gun-factor zijn in B2B acquisitie erg belangrijk. Daarom vraagt BelContact op een vriendelijke manier aan uw prospect wat uw dienst of product voor ze kan betekenen. Wij verplaatsen ons in uw prospect en in u, voor het beste resultaat in de telefonische acquisitie.

 

Telefonische acquisitie en nieuwe regelgeving

Vanaf januari 2018 gaat nieuwe Europese Wetgeving van kracht op gebied van Bescherming Persoonsgegevens. Voor u betekent dat dat bedrijven niet zomaar mogen bellen met directe nummers. Maar contacten die openbaar zijn op internet – zoals gebruikelijk in de b2b - kunnen altijd telefonisch worden benaderd voor een afspraak. Informeer dus bij BelContact naar de mogelijkheden.

 

Benieuwd hoe BelContact koude acquisitie warm maakt? Vraag naar uw vele mogelijkheden aan Ageeth Smit. Zij is telefonisch bereikbaar op haar directe nummer: 06-52788866

 

Stel gerust een vraag

 

 

Vul uw naam in!
Vul een geldige email in!
Invalid Input

Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl