Als u wilt weten hoe mijn stem klinkt dan kunt me natuurlijk gelijk even bellen: Ageeth Smit – BelContact – 06-52788866. Dan kan ik ook gelijk alle vragen die u hebt, beantwoorden. Of u luistert naar de demo’s op deze site. Zo krijgt u ook een goed idee van mijn stemkwaliteiten. En als u eerst iets meer wilt lezen dan blijft u gewoon hier.  Hieronder treft u bijvoorbeeld een filmpje aan welke ik heb ingesproken en waarin ik ook te zien ben als figurante.

Ook werk ik samen met Studio Oranjeoord van Ingrid Putman waar ik mijn trainingen heb gevolgd. Waaronder de link:

Stemmen

 

Belang voice-over

Wist u dat het belangrijker is hoe een boodschap gebracht wordt dan wat er precies gezegd wordt? En dan bedoel ik: ‘of uw boodschap wel overkomt bij uw doelgroep’. Dat geeft ook gelijk aan hoe belangrijk een goede voice-over is voor het overbrengen van uw boodschap. Natuurlijk kunt u het zelf doen maar als u echt kwaliteit wilt hebben dan betaalt een professioneel opgeleide stemacteur zoals ik, zich heel snel terug.

Bekijk de tarieven
BelContact Voice over Ageeth Smit

Mogelijkheden voice-over

Er zijn vele mogelijkheden die ik als voice-over voor u kan verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Video’s, vlogs en podcasts
  • Jingles en commercials
  • Interactive Voice Response / telefoonmenu’s
  • Audioboeken
  • Tekenfilms
  • Voicemails zakelijk
  • Enzovoort

Deze lijst is zeker niet compleet. Hebt u een vraag of ik u als voice-over van dienst kan zijn, neemt u dan contact met mij op. Dat geldt niet alleen voor grote bedrijven/organisaties. Ook kleine organisaties zijn meer dan welkom!

Kenmerken als stemacteur

Mijn stem wordt door anderen beschreven als warm en empathisch. Doordat ik al vele jaren met mijn stem werk, weet ik ook heel goed hoe deze overkomt op de toehoorders. En hoe ik mijn stem kan gebruiken om emoties op te roepen. Emoties die ondersteunen wat u wilt bereiken. Afgestemd op uw doelgroep.

Een ander kenmerk is: afspraak is afspraak! Ik zal me altijd houden aan de gemaakte afspraken over deadlines. En doordat ik makkelijk kan beschikken over een audiostudio lever ik ook snel.

Tarieven
BelContact Voice over

Wilt u ook weten wat ik als voice-over voor u kan betekenen?

Contact opnemen

Voice-Over demo's

Hieronder staan Voice-Over demo’s voor verschillende doeleinden zoals: werving, informatie en verhalend.