Storingservice.nl

Storingservice.nl onder de aandacht brengen. Ik dacht dat ik wist hoe ik het moet doen, gewoon klanten bellen. Zo heb ik ontdekt dat het een tijdrovend klusje is, om met de juiste persoon in contact te komen. Ageeth liet mij verschillende mogelijkheden zien en hield mij bij de les.

Door in haar te investeren, groeide ons klantenbestand met een rap tempo, social media aandacht vergroot en met het resultaat een verdubbeling van het aantal meldingen.
Ben erg blij met deze samenwerking, waardoor wij graag een langdurige samenwerking aan willen gaan!
Dank je Ageeth!
Stanley van Ouwerkerk

Van Es T.O.C.

Werken met Ageeth is een feestje. 2 Jaar geleden nog maar, zaten we samen om een nieuw Businessmodel voor je uit te denken. Maar wat een vaart heeft het genomen. Elke week krijg je nieuwe klanten, groter en uitdagender. Gelukkig heb je ook nog tijd voor mij.

Want toen ook mijn prospects “koud” gebeld moesten worden, was er geen twijfel, dat moet Ageeth doen. Ik weet dat mijn producten niet eenvoudig verkopen, maar na een trage start lukt het je toch om steeds vaker een afspraak te maken.
Natuurlijk vraag ik zo af en toe aan mijn gesprekspartners hoe de afspraak tot stand is gekomen.
Eigenlijk is er nooit kritiek, vaak word je persoonlijke en warme benadering genoemd. Het wordt niet als een verkoopgesprek ervaren, maar als een interessant gesprek met een aardige dame. Dit past niet alleen perfect met de uitstraling die ik voor mijn bedrijf wil, maar maakt ook het gesprek en het sluiten van de overeenkomst een stuk eenvoudiger.
Ik noem het koude acquisitie met een warm hart
Ik hoop dat we nog lang samen mogen werken.

Axel van Es, Van Es T.O.C

Leerkinderentalen.nl

Wij hebben Ageeth ingeschakeld voor een belactie onder logopedisten. Dankzij BelContact hebben we in korte tijd voldoende logopedisten gevonden die wij kunnen interviewen voor ons marktonderzoek. Ageeth hartelijk bedankt, we verwachten in de toekomst zeker opnieuw gebruik te maken van jouw diensten.
Kees van Dieren, Leerkinderentalen.nl

SEE Marketing

Dit is een getuigschrift voor Ageeth Smit van BelContact. Gewoon omdat ik vind dat ze het verdient en omdat zij haar werk supergoed doet!

Ik heb Ageeth bij BNI Albatros leren kennen als een altijd vrolijke en opgewekte dame. Altijd tot in de puntjes gekleed en de ene keer een blonde coupe en de andere keer weer een bruine coupe. En geloof het of niet; het staat haar allemaal nog ook.

Maar daar gaat dit Getuigschrift niet over. Het gaat om haar werkzaamheden. Ik ben met SEE Marketing een trial aangegaan om eens te kijken of zij waarmaakt wat zij belooft. En eigenlijk ook wel een beetje omdat ik zelf echt een enorme hekel heb aan koude acquisitie. Dat doe ik niet, simpelweg omdat ik erg gefrustreerd word als ik op een dag drie keer NEE zou horen. Zo niet bij Ageeth.

Na een prettige intake zijn we samen een belscript gaan maken en deze hebben we samen uitgebreid doorgenomen. Daarna is zij aan de slag gegaan. Niet dat ik er nou zoveel van verwachtte, want zeg nou zelf: als jij 10 willekeurige bedrijven belt, hoe groot is de kans dat er een afspraak uit komt. En ook eerlijk: als ik zelf gebeld word door een belbureau dat mij wat wil verkopen, dan haak ik meteen af.

Ageeth is aan de slag gegaan en wat schetste mijn verbazing: de eerste afspraken werden gemaakt! Het werkte! En als ik bij die afspraken dan vroeg waarom zij mij aan tafel wilde hebben, dan kwam steevast de opmerking: Ja, je collega deed het gesprek zo fijn!

Ook kreeg ik in mijn privé omgeving de opmerking dat zij door SEE Marketing gebeld waren en dat het zo’n fijne dame was. Geen gescript gesprek, nee een oprecht geïnteresseerd verhaal.

Kortom: Ik kan Ageeth van harte aanbevelen voor anderen binnen BNI (en ver daarbuiten!)

Ik ben SUPERBLIJ met de dienstverlening van Ageeth bij BelContact.

Dus vergeet niet: Bel Ageeth uit de Hoeksche Waard als het om koud bellen gaat!

Pim Feelders
Eigenaar van SEE Marketing

CijferMeester

“Heb je als bedrijf een lijst met potentiële klanten die gebeld moeten worden om een afspraak te maken dan kan je dat gerust aan Ageeth van Belcontact overlaten. Zij is iemand die heel prettig overkomt, je vakkundig te woord staat en van koude acquisitie een warm prettig gesprek maakt.

Het is merkbaar dat zij haar vak verstaat en al jaren ervaring heeft in het plegen van prettige telefoongesprekken met mensen. Voor Cijfermeester Oud-Beijerland heeft zij een zeer tevreden resultaat gescoord dat zeker voor herhaling vatbaar is.”

BosQMan

Bel me wel / Bel me niet Ik heb een broertje dood aan koud bellen. Je verhaal vertellen, en dan te horen krijgen dat ze geen interesse hebben, je kent dat wel. Op een cursus ontmoete ik Ageeth van Belcontact. We hadden het over klanten vinden en ik verzuchtte dat ik niet zo’n ster was in koud bellen. “Oh, nou, ik beleef daar veel plezier aan”, zei Ageeth.

Je begrijpt het al, van het één kwam het ander en al gauw was ze voor mij aan het bellen. Ageeth heeft een echte telefoonstem en door haar professionele benadering en met haar aangeboren interesse voor anderen, weet ze heel goed aan te sluiten bij degene die ze belt. Daardoor heeft ze een hoge score bij bedrijven om belangstelling te wekken voor het product dat je op de markt brengt. Soms is het moeilijk om iemand op zijn blauwe ogen te geloven, maar bij Ageeth worden je verkoopverwachtingen overtroffen.