Na jaren in de sales gewerkt te hebben en daar ook diverse opleidingen voor voltooid te hebben, kroop het bloed toch waar het niet gaan kan. Alweer zo’n vijf jaar geleden ben ik gestart met BelContact. Met deze onderneming richt ik me op drie gebieden:

  1. Telefonische acquisitie
  2. Verzorgen trainingen klantgericht telefoneren, en
  3. Voice-over / stemacteur / stemactrice

Het verzorgen van trainingen op het gebied van klantgericht telefoneren doe ik met veel plezier. Mijn doel is om uw medewerkers ook dat plezier te laten beleven als zij zelf ‘koud gaan bellen’ na de training. De derde activiteit bestaat uit het inspreken van stemmen als voice-over / stemactrice. Net als de andere activiteiten geeft mij dit de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan uw doelstellingen.

De overeenkomst tussen deze activiteiten is natuurlijk het inzetten van mijn stem en mijn ervaring om uw activiteiten te ondersteunen.

BelContact Telefonische acquisitie

Wat opdrachtgevers en leads over mij zeggen

‘Een groot inlevingsvermogen gecombineerd met een sterk persoonlijke insteek’. & ‘Een flinke dosis enthousiasme gekoppeld aan jarenlange saleservaring’. Dat vat het wel samen. Kijk hiervoor ook eens bij de referenties op deze site.

Wat mij persoonlijk drijft om deze activiteiten te doen? Het is zo leuk. Ik kan enorm genieten van een goed gesprek met een lead. Net zoals ik geniet van het maken van goede afspraken voor opdrachtgevers. En iets als een audioboek inspreken of een bedrijfsfilm als voice-over inspreken, is ook heel erg leuk. Dus ja, ik geniet echt van mijn werk en mede daardoor haal ik ook zulke goede resultaten voor mijn opdrachtgevers!

Benieuwd hoe ik voor u koude acquisitie warm maak? Of wilt u meer weten over de training klantgericht bellen? Of misschien toch meer over mijn voice-overactiviteiten? Bel Ageeth Smit – BelContact – 06-52788866. Mailen kan natuurlijk ook: [email protected]

Neem contact op