info@belcontact.nl | 06 52788866

Over Belcontact

Aangenaam, ik ben Ageeth Smit, eigenaar en acquisiteur van BelContact. Ik maak uw koude leads warm. Zo genereer ik voor uw onderneming op persoonlijke en respectvolle manier New Business.

Ik heb jarenlang ervaring in het bel-vak. Een vak zo noem ik dat met trots, omdat ik telefonische acquisitie als mijn uitdaging zie. Dus heeft u als sales-agent, accountmanager of zelfstandig ondernemer geen motivatie of tijd voor koude acquisitie? Dan ligt daar juist mijn passie. BelContact maakt die klik over de telefoon met uw toekomstige klant. Omdat ik ontspannen en met plezier uw contacten te woord sta, kom ik gemakkelijk tot een b2b-afspraak.

 

Begin sales-carrière

Mijn sales-carrière begon bij een uitvaartverzekering. Een product dat ik nuchter en daadkrachtig verkocht, al is een goede verkoper natuurlijk niet van steen. Integendeel, iemand met hart voor uw sales en acquisitie is juist heel betrokken bij het product en wat het doet voor uw publiek.

 

Mijn eerste ervaringen in de sales bevielen mij goed, dus werkte ik van 2008 t/m 2012 in de tele-sales voor de Holland Combinatie in Rotterdam. Mijn vak motiveerde mij waardoor ik met succes mijn hbo-opleiding voltooide, namelijk NIMA/SMA Sales-A professional verkopen.

 

Telefonische acquisitie: Meeleven met de klant

Aan de telefoon - maar ook in het zakelijk verkeer- ben ik iemand die meeleeft en houdt van mooie gesprekken. Mensen horen dat toch over de telefoon, en dat breekt het ijs. Wat is mijn geheim, dat is misschien de vraag? Mensen weten wat ze aan mij hebben, mijn kracht haal ik uit mijn emotie en intuïtie. Voor iedereen creëer ik zo een win/win-situatie. Ook voor mezelf, omdat ik al jarenlang het werk doe waar ik zo van hou.

 

Benieuwd hoe ik voor u koude acquisitie warm maak? Of heeft u vragen hoe BelContact voor uw organisatie nieuwe afspraken en klanten genereert? Neem dan contact op met Ageeth Smit van BelContact via: 06-52788866.

 

 

Contact

Ageeth-nieuws.jpg

 

Stel gerust een vraag

 

 

Vul uw naam in!
Vul een geldige email in!
Invalid Input

Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl