info@belcontact.nl | 06 52788866

SEE Marketing

Dit is een getuigschrift voor Ageeth Smit van BelContact. Gewoon omdat ik vind dat ze het verdient en omdat zij haar werk supergoed doet!

 

Ik heb Ageeth bij BNI Albatros leren kennen als een altijd vrolijke en opgewekte dame. Altijd tot in de puntjes gekleed en de ene keer een blonde coupe en de andere keer weer een bruine coupe. En geloof het of niet; het staat haar allemaal nog ook.

 

Maar daar gaat dit Getuigschrift niet over. Het gaat om haar werkzaamheden. Ik ben met SEE Marketing een trial aangegaan om eens te kijken of zij waarmaakt wat zij belooft. En eigenlijk ook wel een beetje omdat ik zelf echt een enorme hekel heb aan koude acquisitie. Dat doe ik niet, simpelweg omdat ik erg gefrustreerd word als ik op een dag drie keer NEE zou horen. Zo niet bij Ageeth.

 

Na een prettige intake zijn we samen een belscript gaan maken en deze hebben we samen uitgebreid doorgenomen. Daarna is zij aan de slag gegaan. Niet dat ik er nou zoveel van verwachtte, want zeg nou zelf: als jij 10 willekeurige bedrijven belt, hoe groot is de kans dat er een afspraak uit komt. En ook eerlijk: als ik zelf gebeld word door een belbureau dat mij wat wil verkopen, dan haak ik meteen af.

 

Ageeth is aan de slag gegaan en wat schetste mijn verbazing: de eerste afspraken werden gemaakt! Het werkte! En als ik bij die afspraken dan vroeg waarom zij mij aan tafel wilde hebben, dan kwam steevast de opmerking: Ja, je collega deed het gesprek zo fijn!

 

Ook kreeg ik in mijn privé omgeving de opmerking dat zij door SEE Marketing gebeld waren en dat het zo’n fijne dame was. Geen gescript gesprek, nee een oprecht geïnteresseerd verhaal.

 

Kortom: Ik kan Ageeth van harte aanbevelen voor anderen binnen BNI (en ver daarbuiten!)

 

Ik ben SUPERBLIJ met de dienstverlening van Ageeth bij BelContact.

 

Dus vergeet niet: Bel Ageeth uit de Hoeksche Waard als het om koud bellen gaat!

 

Pim Feelders

Eigenaar van SEE Marketing

BosQman

Bel me wel / Bel me niet Ik heb een broertje dood aan koud bellen. Je verhaal vertellen, en dan te horen krijgen dat ze geen interesse hebben, je kent dat wel. Op een cursus ontmoete ik Ageeth van Belcontact. We hadden het over klanten vinden en ik verzuchtte dat ik niet zo’n ster was in koud bellen. “Oh, nou, ik beleef daar veel plezier aan”, zei Ageeth. Je begrijpt het al, van het één kwam het ander en al gauw was ze voor mij aan het bellen. Ageeth heeft een echte telefoonstem en door haar professionele benadering en met haar aangeboren interesse voor anderen, weet ze heel goed aan te sluiten bij degene die ze belt. Daardoor heeft ze een hoge score bij bedrijven om belangstelling te wekken voor het product dat je op de markt brengt. Soms is het moeilijk om iemand op zijn blauwe ogen te geloven, maar bij Ageeth worden je verkoopverwachtingen overtroffen.

Fred Bosman

 

Scann B.V.

Een nieuw bedrijf met een nieuwe onlinedienst introduceren bij gemeenten…. Probeer het maar eens!
Dat was de bijna onmogelijke taak waarvoor ik Ageeth en Belcontact heb ingehuurd.

Alleen al het “binnenkomen” bij de juiste persoon binnen een gemeente vergt heel veel tact, geduld en doorzettingsvermogen. Ageeth heeft het allemaal!

Na bijna twee maanden van “blijven proberen” zijn inmiddels de eerste afspraken gemaakt en aanvragen voor een proefabonnement binnen. Vanzelfsprekend gaan we samen door in 2019!

Feijke Tot

image001

 

Storingservice.nl

Storingservice.nl onder de aandacht brengen. Ik dacht dat ik wist hoe ik het moet doen, gewoon klanten bellen. Zo heb ik ontdekt dat het een tijdrovend klusje is, om met de juiste persoon in contact te komen. Ageeth liet mij verschillende mogelijkheden zien en hield mij bij de les. Door in haar te investeren, groeide ons klantenbestand met een rap tempo, social media aandacht vergroot en met het resultaat een verdubbeling van het aantal meldingen. 

Ben erg blij met deze samenwerking, waardoor wij graag een langdurige samenwerking aan willen gaan! 

Dank je Ageeth!

Stanley van Ouwerkerk

image007

Cijfermeester Oud-Beijerland

“Heb je als bedrijf een lijst met potentiële klanten die gebeld moeten worden om een afspraak te maken dan kan je dat gerust aan Ageeth van Belcontact overlaten. Zij is iemand die heel prettig overkomt, je vakkundig te woord staat en van koude acquisitie een warm prettig gesprek maakt.


Het is merkbaar dat zij haar vak verstaat en al jaren ervaring heeft in het plegen van prettige telefoongesprekken met mensen. Voor Cijfermeester Oud-Beijerland heeft zij een zeer tevreden resultaat gescoord dat zeker voor herhaling vatbaar is.”

Henk Stolk, Cijfermeester Oud-Beijerland

Van Es T.O.C

Werken met Ageeth is een feestje.

2 jaar geleden nog maar, zaten we samen om een nieuw Businessmodel voor je uit te denken. Maar wat een vaart heeft het genomen. Elke week krijg je nieuwe klanten, groter en uitdagender. Gelukkig heb  je ook nog tijd voor mij.

Want toen ook mijn prospects “koud” gebeld moesten worden, was er geen twijfel, dat moet Ageeth doen. Ik weet dat mijn producten niet eenvoudig verkopen, maar na een trage start lukt het je toch om steeds vaker een afspraak te maken.

Natuurlijk vraag ik zo af en toe aan mijn gesprekspartners hoe de afspraak tot stand is gekomen.

Eigenlijk is er nooit kritiek, vaak word je persoonlijke en warme benadering genoemd. Het wordt niet als een verkoopgesprek  ervaren, maar als een interessant gesprek met een aardige dame. Dit past niet alleen perfect met de uitstraling die ik voor mijn bedrijf wil, maar maakt ook het gesprek en het sluiten van de overeenkomst een stuk eenvoudiger.

Ik noem het koude acquisitie met een warm hart

Ik hoop dat we nog lang samen mogen werken.

 

Axel van Es, Van Es T.O.C

 

van es

Seryljo van Ierland

Ik heb samen met Ageeth gewerkt aan een project waarvoor ze voor Atvice een nieuw gebied ging verkennen! ze had precies opgepikt waarover wij in de markt wilde komen, ze schreef haar eigen belscript wat we eerst mochten doornemen maar dat was al meteen wat we bedoelden! kortom Ageeth is een professionele telemarketing dame die zeer kundig is, een prachtige telefoonstem heeft en daarnaast een geweldige partner is om mee samen te werken. Ik beveel Ageeth dan ook van harte aan niet alleen omdat ze geweldig is in bellen maar ook omdat het een geweldig mens is.

Seryljo van Ierland

 

Invistra. Veilig werken

Ageeth inventariseert goed wat je wilt en gaat hier adequaat mee aan de slag! Het resultaat is goed. Aanbevelingswaardig!

 

Eric IJzerman, Invistra. Veilig werken

 

logo invistra

Van Es Gerechtsdeurwaarders

Sinds enige tijd maken gebruik van de diensten van Belcontact. Wij leveren de lijst met bedrijven aan waarmee we graag in gesprek willen, en Ageeth maakt de afspraken. Dat gaat beter dan met de grotere bureaus waarmee we in het verleden ook wel hebben gewerkt. In tegenstelling tot die bureaus toont Ageeth zich persoonlijk betrokken, verdiept zij zich goed in de materie, en is in staat om veel kwalitatief goede afspraken te maken. Kortom, Ageeth is een waardevolle aanvulling voor ons salesteam.

Gertjan van der Veen, Van Es Gerechtsdeurwaarders

 

Klein en Sterk

Belachelijk goede resultaten die Ageeth voor mij behaalt met koude acquisitie. Als eigenaar van Klein en Sterk liep ik al een poos rond met het idee om iemand in de arm te nemen die mijn koude acquisitie uit handen kon nemen. De tijd ontbrak om het zelf goed te doen. Na een eerste opdracht bij Ageeth was ik onder de indruk van de resultaten; een bellijst van 40 adressen leverde mij 2 nieuwe klanten met mooie opdrachten op. Intussen heeft zij voor mij 5 opdrachten afgerond met zeer goede resultaten. Zonder Ageeth was ik daarin niet zover gekomen. Ageeth heeft een fijne telefoonstem, praat rustig, legt goed uit, en luistert naar de prospect aan de andere kant van de telefoon. Ze weet op een volhardende, maar zeker niet opdringerige manier te overtuigen. Ik vind de rapportage die ze telefonisch en schriftelijk uitbrengt ook erg prettig, duidelijk en overzichtelijk. Ik kan me nu concentreren op andere belangrijke acquisitie werkzaamheden van Klein en Sterk, terwijl Ageeth mijn koude acquisitie doet. Ik ga zeker verder met Ageeth, en kan iedereen aanraden eens te bellen met haar als je overweegt om je koude acquisitie uit handen te geven.

 

Sietske Jansen, Klein en Sterk, Relatiegeschenken en Promotionele Artikelen.

 

Leerkinderentalen.nl

Wij hebben Ageeth ingeschakeld voor een belactie onder logopedisten. Dankzij BelContact hebben we in korte tijd voldoende logopedisten gevonden die wij kunnen interviewen voor ons marktonderzoek. Ageeth hartelijk bedankt, we verwachten in de toekomst zeker opnieuw gebruik te maken van jouw diensten.

 

Kees van Dieren, Leerkinderentalen.nl

 

Koopplein De Ronde Venen

Wij hebben de samenwerking met Ageeth als zeer waardevol ervaren. Ook de klanten die ze heeft benaderd waren positief over de communicatie!

 

Rolf & Cora  van Koopplein De Ronde Venen

 

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Koud bellen is iets wat mij totaal niet ligt, toch zie ik de waarde hiervan in, maar hoe pak je dit dan aan? Via een netwerk leerde ik Ageeth kennen, na een goed intake en maken van een belscript is zijn aan de slag gegaan, met veel resultaat, ik kreeg ingangen bij bedrijven e.d. Kortom, bel Ageeth als het om koud bellen gaat!

 

Tim Kok van Hoveniersbedrijf Tim Kok

 

Eko Notaris

Ageeth Smit van Belcontact heeft voor ons nieuwe relaties aangeboord door haar weloverwogen, maar ook vriendelijke en energieke manier van communiceren. Wij kunnen haar van harte aanbevelen!

 

Christian de Kok van Eko Notaris

 

Visual Aspects

“Ageeth heeft mij in korte tijd bij een aantal interessante partijen aan tafel weten te krijgen.”

Ik ben fotograaf en moet het hebben van veel verschillende en vooral nieuwe klanten. Door met Ageeth in zee te gaan kan ik mij meer richten op datgene wat ik goed kan in plaats dat ik veel tijd kwijt ben met het zoeken naar en benaderen van nieuwe prospects. Ageeth is een uitermate prettig mens om mee samen te werken, ze is pro-actief, weet de afspraak vlot te maken en zorgt dat iedereen in de cycle re en goed gevoel bij heeft.
Ageeth, Top!!

 

Michel Salters Fotograaf

 

Perspectief

Ageeth Smit van Belcontact heeft onlangs voor Perspectief Personeelsanalyse ‘koude’ acquisitie werkzaamheden verricht. Hierover is ondergetekende zeer tevreden. Vooraf werd in overleg een belscript samengesteld, waardoor elke prospect op de juiste wijze kon worden benaderd. Ageeth heeft een goede mix van doortastendheid en bescheidenheid, beschikt over humor, en weet daardoor met alle lagen binnen een organisatie een gesprek op te bouwen. Het resultaat stemde tot tevredenheid.

Ageeth is een professionele ondersteuning op acquisitie gebied. Ik ga in de toekomst vaker gebruik maken van haar diensten.

Hans den Hoedt

 

 

Stel gerust een vraag

 

 

Vul uw naam in!
Vul een geldige email in!
Invalid Input

Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl