info@belcontact.nl | 06 52788866

Training klantgericht telefoneren

Zelfs de beste verkoper heeft weleens moeite met acquisitie, of ontloopt dit moetje het liefst. Maar dat werk hoort er ook bij. Laat BelContact uw verkopers dus trainen. En zij pakken met plezier weer de telefoon op om koud uw afspraken op te bellen.

Belang van telefonische acquisitie

Voor verkopers is het erg belangrijk via de telefoon bij een bedrijf binnen te komen. Misschien omzeilt uw sales-team ‘belvrees’ door koud bij uw doelgroep langs te gaan. Maar ervaring leert dat dat op den duur alleen maar veel tijd en geld kost. Een training in koude acquisitie is wat dat betreft een besparing voor uw onderneming. Programma dag training

 

Daarom geeft BelContact ook trainingen in koude telefonische acquisitie. Wat kunt u hiervan verwachten? Het programma bestaat uit een dagdeel waarmee ik in groepsverband aan de slag ga. Ik houd de training graag boeiend en de spanningsboog hoog, dus activeer ik de groep met een workshop.

 

Rollenspel

In een geanimeerd rollenspel leren wij op een positieve en opbouwende manier van elkaars houding en stemgebruik. Mijn setting is positief en respectvol, ik wil de deelnemers vooral inspireren en enthousiasmeren.

 

Doel training koude acquisitie

Verkopers leren hier op een positieve manier telefonisch een band te creëren met hun toekomstige klanten. BelContact hecht hier waarde aan, omdat ze hiervan het vertrouwen moeten winnen.

 

Ik leer niet hoe een sales-agent een echte hunter wordt, omdat ik niet van mening ben dat je mensen er ‘doorheen moet jagen’. Het geheim van een goede verkoper of verkoopster is dat het een meester is in het opbouwen van relaties op de lange termijn. Als ik hoor dat mensen gemotiveerd worden om uw bedrijf weer te verkopen over de telefoon, dan weet ik dat mijn training geslaagd was.

 

Doelgroep training koude acquisitie

De training van BelContact sluit aan op groepen met verschillende sales-achtergronden en ervaringen. Het kan gaan om nieuwe groepen die moeten worden ingewerkt. Misschien besluit u om een al actieve groep aan accountmanagers of sales-talenten een middag een spiegel voor te houden ter motivatie? BelContact heeft jarenlange ervaring in de (tele)sales en kan op verschillende manieren een training geven. Laat uw sales-team dus inspireren door BelContact en maak een afspraak met Ageeth Smit op: 06-52788866.

 

 

Contact

 

Stel gerust een vraag

 

 

Vul uw naam in!
Vul een geldige email in!
Invalid Input

Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl